senng > 2 >

magnesium sulfat og gummi sygdom

Indsendt af: Morten Christofferse    opdateret: 2011-11-02
Gum sygdom medfører hævelse og blødninger i tandkødet . Det kan også i sidste ende føre til vigende tandkød og tab af tænder . Magnesium sulfat er et af de næringsstoffer , der kan hjælpe i kampen mod paradentose

Fordele

Et Tidende Dental Research undersøgelse af over 4. 000 deltagere registreres færre problemer med tænderne i dem med gummi sygdom , som tog magnesium .

Ernæring

supplere din kost med mineraler kan hjælpe med at forhindre knogletab omkring tandkød , der opstår med gummi sygdom . Magnesium er et af de vigtige mineraler , som beskytter knoglerne .

Tillæg

Der er en række måder at tage magnesium sulfat til at hjælpe din krop med at bekæmpe gum sygdom. Det fås som et supplement i pille , som et lavement , og i intravenøs form .

Overvejelser

Som med eventuelle tillæg , allergisk reaktion er muligt med magnesium -sulfat . Det er heller ikke anbefales til gravide kvinder . Konsultere din læge, før du tager magnesium -sulfat .

interessant faktum

magnesium -sulfat er den vigtigste ingrediens i Epsom salte , som anvendes i badevandet for at lette muskelsmerter eller indtages som afføringsmiddel .