senng > 9 >

hvordan man bliver en bedre løber

Indsendt af: Kenneth Kisbye    opdateret: 2011-09-27
Denne artikel er designet til at lære dig om , hvad der er mentalt og fysisk er nødvendige for at blive en bedre løber . Det vil også dække de nødvendige nødvendige udstyr

Du skal bruge: .
Løbesko
. Stop Watch .


1 .
Det første skridt er at have det , vi løbere kalder en " base " . Du bør køre i mindst 5 dage om ugen for at opretholde en fremragende cardio fundament . Dens altid en god idé at holde sort i din træning . Indarbejd ting som hastighed spille , intervaller , og Aerobic træning i dit system.
2 .
have en stor par løbesko er meget vigtigt. Visse løbesko er designet til folk, efter vægt , pronation , og kilometertal . Du bør altid sørge for du har en sko , der er skræddersyet mod din rutine og vægt .
3 .
Vægtløftning kan bidrage til at du bliver en bedre løber . Dens bedre at gøre høje reps med lav vægt . Jeg vil ikke anbefale at løfte mere end 3 dage om ugen . Dette hjælper kroppen med muskel udholdenhed .
4 .
Lader ansigt det kører er en af de ting hvor man bare er nødt til at være en hård person . Når dens 90 grader udenfor og alt på ydersiden og indersiden er i brand , er det din vilje , der får dig igennem . Jeg siger altid , at hvis du ikke har noget imod så det gør ikke noget .

gode råd og advarsler


  • Må ikke over-tog
  • Lyt til din krop
  • Hydrate
  • under en forkert kost kan forlænge dit forbedring
  • forkerte løbesko kan bibeskæftigelse dig for måned
  • Altid klæde sig efter , hvad vejret dikterer .